У лютому вступив служити до тероборони та зі зброєю в руках звільняв рідну Київщину від окупантів.

Потім підрозділ Володимира відправили на Схід. Під Бахмутом в ході бойового завдання снайпер отримав поранення голови - "дістав" ворожий фугас.

Ще будучи в госпіталі у важкому стані Володимир подзвонив друзям і сказав коротку фразу: "Я ще не закрив рахунок", що в перекладі зі снайперського означає - я ще буду воювати, моє завдання не закінчене.

Володимир Вакуленко
Володимир Вакуленко

Наразі Володимир Вакуленко завершує реабілітацію, та звикає жити з титановою пластиною в голові. Втім, мріє повернутись на фронт, щоб "продовжити рахунок". Вакуленко просить допомогти зібрати гроші на нову гвинтівку. Частину суми закриють друзі снайпера, однак Володимир просить небайдужих українців долучитись до збору, щоб він міг і далі нищити окупантів та звільняти рідну землю.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Сумарно на гвинтівку та спорядження необхідно близько півмільйона гривень:

  • Гвинтівка – 155 820 гривень
  • Приціл – 187 004 гривні
  • Бінокль — 48 960 гривень
  • Снайперське спорядження — 120 000 гривень

Допомогти можна за реквізитами:

  • Приват Банк - 5221-1911-0093-6862
  • Монобанк - 4441-1144-1455-3576

Вакуленко Володимир Степанович.