Про це повідомив керівник штаб Артур Палатний у Facebook.

"Для нас основне завдання - допомагати нашим героям, нашим воїнам на передовій. Сьогодні "Українська команда" передає розвідникам автомобіль Mercedes Sprinter, який може виконувати мультифункціональні завдання", - повідомив Палатний.

Mercedes Sprinter - автомобіль багатопрофільного використання, який допоможе розвідникам якнайкраще виконувати бойові завдання і рятувати життя бійців, наголошують у волонтерському штабі.

Раніше "Українська команда" разом з Володимиром Кличко передали 18-й окремій бригаді армійської авіації ім. Ігоря Сікорського сучасні шоломи для пілотів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також повідомлялося, що один з підрозділів 130-го батальйону тероборони м. Києва отримав від "Української команди" комплекти нової зимової форми для розвідників найвищого, 7-го рівня утеплення.