Волонтер Юрій Голик на Facebook сторінці поділився відео від 239 батальйону 129-й окремої бригади ТРО, на якому зображена злагоджена робота оператора дрона та військової техніки (якої саме).

За словами Голика, першу партію безпілотників він та його колеги відправили на фронт наприкінці лютого минулого року. Тоді ця техніка допомогла нашим бійцям на київському, харківському та криворізькому напрямках.

На своїй сторінці Голик регулярно звітує про направлену допомогу різним бригадам та спецпідрозділам. Одна з останніх партій дронів відправилась до 92-ї бригади в Донецьку область.

“Mavic – це наші очі на цій війні. Ми зараз не уявляємо своєї перемоги без цих пристроїв”, – каже військовий 92-ї бригади.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще