Про це він розповів на своєму каналі.

«Європейський вояж Президента України був несподіваним багато в чому і для багатьох, несподіваним з погляду географії. Говорили та ходили чутки про те, що Володимир Зеленський збирається до Брюсселя, але абсолютно несподівано він приземлився у Лондоні», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, цей візит показав, що Британія та Ріші Сунак готові приймати жорсткі та кардинальні рішення, щоб допомогти Україні у війні. Як зазначив Дмитро Співак, у Британії прозвучали слова підтримки у бік України абсолютно від усіх: і від парламентарів, і від прем'єр-міністра, і від короля.

«Отже, військову допомогу буде збільшено, і Британія з Україною буде назавжди, все це зрозуміло», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Зеленський майже розплакався на виступі в Європарламенті: «Лідер, якого поважає весь світ».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Олександр Кочетков розповів про переваги бомб GLSDB, які Україна скоро отримає.