Про це у соцмережах повідомив керівник штабу Артур Палатний.

Як зазначив Палатний, в рамках ініціативи "Тепло на фронт" вдалося зібрати понад 4,5 мільйони гривень.

"Друзі, українці! Ваша рішучість допомагати бійцям на передовій вражає! За півтори доби ми з вами зібрали кошти більш ніж на 8 тисяч індивідуальних наборів для обігріву наших захисників. Разом ми зібрали майже мільйон гривень, щоб допомогти нашим героям добити зиму і дочекатися весняного тепла. А загалом в межах нашої ініціативи "Тепло на фронт" зібрано вже понад 4,5 мільйони гривень. Це дозволило забезпечити індивідуальними наборами для обігріву понад 30 тисяч захисників", – повідомив Артур Палатний.

За словами керівника "Української команди", зараз завершується формування наборів.

"Українська команда" вже формує теплові набори, де будуть хімічні грілки для тіла та міні піч. Найближчими днями ці набори відправляться на передову. Дякую кожному, хто долучився до ударного збору. Нашим буде тепло – ворогам пекло, заявив Палатний.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще