Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Вибудовуються нові союзи. У росія союзників немає. Північна Корея, Еритрея і куди там їздив лавров… А в України союзники – це Великобританія, США, Польща, тобто це нова вісь потужного європейського впливу світового рівня», – констатує Кирило Сазонов.

На його думку, до цієї осі США-Великобританія-Польща-Україна охоче приєднаються 3 країни Балтії. Як наголошує боєць ЗСУ, росія сама зробила так, що вона перебуває в оточенні дуже недружніх людей. Більш-менш дружньо, додає він, у її бік дивиться тільки Китай зараз, але він дружелюбно і з апетитом.

«Тобто ситуація погана і вони самі її створили. Звинувачувати нема кого. Байден приїхав і чітко окреслив, що ми – союзник, а з союзниками США битися собі дорожче. Це як у школі старший брат – боксер», - підсумовує Кирило Сазонов.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чи може ядерний удар змінити ситуацію росії на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Грабський розповів, чи варто побоюватися російської авіації.