Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Він (ред. – путін) пояснює своїм кріпакам, що це барин усе зупинив, інакше в них був би інший барин, який був би гіршим, НАТО було б на червоній площі. Ось це він зупинив, але довелося принести український народ у жертву, жертвоприношення, але так він врятував російський народ», - коментує Гаррі Табах.

Як зазначає військовий, промова путіна ніби списана з Гітлера, це він так емоційно штовхав людей на війну, звинувачував у всьому євреїв, говорив про світову змову, захист німців. Тобто, констатує гість програми, у путіна, по суті, нічого нового, він нічого іншого навіть не вигадав і далі говорить про те, що він зупинив війну, зупинив просування НАТО.

«Честе слово, жодної фантазії. Я міг позавчора сказати, що він скаже, та й не лише я. Думаю, що людина, у якої мізків більше, ніж у білки, могла передбачити, що він скаже. Він скаже, що він зупинив захоплення рідної росії від НАТОвців, що ядерна зброя була, що загроза була, що це він усе зробив», - робить висновок Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина повідомив, що Байден довірив своє життя українським військовим.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чого весь цей час не вистачало українській національній ідеї.