Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я не належу до людей віри, я не вважаю, що миру можна досягнути домовленостями з ворогом. Мир не досягається також гарантіями якихось третіх сторін. Чим же досягається мир? Він досягається тим, що ми маємо перейти в ментальний, фізичний, тілесний військовий тонус», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, не можна в ситуації, коли ворог загрожує існуванню держави, жити безвідповідально й розхлябано, не можна перебувати у розслабленому стані й мріяти лише про комфортні умови. Як наголосив Анатолій Якименко, людина повинна перебувати весь час у тонусі, щоб бути готовою до будь-яких викликів.

«Усе життя людина має перебувати в тонусі. І тільки так гарантується мир, якщо ми не хочемо більше воювати. Наприклад, для того, щоб не битися на вулиці, ми маємо ходити в спортзал і тренуватися там. Тоді нас не будуть чіпати на вулиці. Це якщо говорити так образно», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів, як критичне мислення допоможе досягти суспільного щастя.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, які зміни відбулися за рік війни: «Це заслуга українського народу».