Цього тижня за найбільш резонансними порушеннями вимог природоохоронного законодавства лідирують Дніпровська та Харківська області.

Інспекцією Придніпровського округу проведено розрахунок збитків на суму 3 млн 45 тис. 647 грн за скид забруднюючих речовин зі зворотними водами у р. Дніпро.

А інспекцією у Харківській області проведено розрахунок збитків на суму 890 тис. 112 грн за засмічення ґрунту, відходами життєдіяльності тварин, на території Рокитненської СР Нововодолазького р-ну.

Матеріали направлено до відповідних органів.

Варто зазначити, що з 17 по 23 лютого 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними органами Державної екологічної інспекції України проведено 60 природоохоронних заходів, складено 142 протоколи про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

За порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 5 млн 745 тис. гривень. Також стягнуто збитків у добровільному та примусовому порядку на суму 377 тис. гривень.