Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Нам, Сполученим Штатам Америки, не треба приходити сюди та воювати на боці України. Та й європейцями не потрібно. Ви самі воюєте чудово, ви показали вже усьому світу, як ви можете воювати. Єдине, що вам потрібно дати, це нашу зброю, треба дати інструмент, яким би ви могли воювати», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, західні партнери зобов'язані надати військову допомогу українському народові, бо їх зобов'язує Будапештський меморандум. Як зазначив Гаррі Табах, у цій міжнародній угоді країни запевняли, що нададуть будь-яку допомогу, якщо хтось порушить територіальну цілісність України.

«Військові можуть захистити країну, лише дайте їм інструмент. Дайте хірургу хірургічний інструмент, щоб урятувати пацієнта», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог-міжнародник розповів, чи припинить колись росія воювати проти України.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, чому росія призупинила свою участь у договорі про стратегічні озброєння.