Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Це зовсім інша репліка. Я думаю, що вона була інспірована в тестовому режимі для того, щоб відчути реакцію консервативної післявоєнної аудиторії в росії, яка, безумовно, не сприйме будь-яку втрату або не готова буде, скажімо так, проковтнути цю неприємну і прикру для росії річ, яка ставить під загрозу усю війну», - пояснює Олег Постернак.

Крім цього, повідомляє він, російське МЗС викотило свою заяву з вимогами, де, як і раніше, йдеться про демілітаризацію, денацифікацію України, нейтральний статус та врахування нових територіальних реалій. Як він зазначає, це, мабуть, наша пісня хороша, починай спочатку, тому кінця-краю ці події поки що не мають.

«росія продовжуватиме використовувати ракетний терор, можливо, вже в менших масштабах, тому що обсяги ракетного озброєння не настільки значні та глобальні, щоб дозволяти оперативно та швидко створювати потрібну картинку для росіян. Але при цьому росія зробила ставку насамперед на РСЗВ, тому що вони швидше демонструють якісь успіхи для росії, ніж стандартна ракетна атака, до якої вони звикли, починаючи з жовтня», - робить висновок Олег Постернак.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла, чому Україні не вдалося повністю виконати вимоги ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, як в Україні впроваджуватимуть ланку префектів.