Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ми бачимо, що єдина мета Китаю – розвалити росію. Сьогодні потрібен путін, щоби якраз керував як людина, яку підключають на апарат, яка дихає, але нічого не робить. Щоби ця падлюка там сиділа і як можна довший час віддавала всі ресурси за безцінь, за копійки. Коли він уже буде не потрібен, коли всі ресурси будуть вичерпані, просто Китай забере і проковтне росію, і такої держави більше не буде», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує він, путіна не назвеш сильним гравцем у політиці. Натомість, підкреслює експерт, сьогодні всі аплодують і говорять про дійсно героя – Зеленського, який усіх вразив, адже ніхто не очікував, що ця людина може стати таким політиком за такий короткий час. Тим не менш, констатує він, тепер ми бачимо, хто такий путін і хто такий Зеленський, а порівнювати їх навіть не хочеться.

«Я думаю, що кінець буде один у путіна. Як заявив прокурор Міжнародного суду, до кінця його життя цей вирок буде в силі. Тому я думаю, що він закінчить там, де він має закінчити.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла, чому Україні не вдалося повністю виконати вимоги ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому росії сьогодні так сильно потрібен Китай.