Про це повідомив голова виконкому «УДАРу» Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

«Підвищення статусу УДАРу в наймогутнішому та найвпливовішому політичному клубі Європи, яким є ЄНП, дозволить нам залучати для України ще більше підтримки всієї євроспільноти. По-перше, йдеться про збільшення військової підтримки України задля швидшої нашої перемоги у війні з росією. По-друге, це пришвидшення нашого шляху євроінтеграції та набуття Україною повноправного членства в ЄС. По-третє, це повоєнна відбудова України та економічне зростання», - зазначив Артур Палатний.

Він зазначив, що статус асоційованого члена – найвищий статус для країн, які не є членами ЄС.

Європейська народна партія (ЄНП) під час Політичної Асамблеї одностайно ухвалила рішення підвищити статус партії «УДАР Віталія Кличка» зі спостерігача до асоційованого члена. Це найвищий статус для національної партії з країни, яка поки не являється повноправним членом ЄС. Власне партія «УДАР Віталія Кличка» з першого дня свого заснування сповідує та відповідно діє: Україна - це Європа. І для нас ніколи не було альтернативи євроінтеграційному вектору для країни. І це наскрізна ідея нашої партійної програми.

Артур Палатний подякував ЄНП за високу довіру та запевнив, що УДАР налаштований на продовження продуктивної співпраці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще