Про це він розповів у своєму блозі.

«Ця новина викликала хвилю обурень і застережень: люди кинулися 31 березня закуповувати медичні препарати. Реакція суспільства примусила Кабмін «дати задню», - зазначив Анатолій Якименко.

За словами експерта, нововведення щодо обов’язкової наявності рецепту для покупки медичних препаратів не скасоване, а лише перенесене на невизначений термін.

«Цей рецептурний перелік не має ніякого відношення до сильнодіючих препаратів – вони завжди відпускалися за рецептом. Препарати для наркозу – це сильнодіючі препарати, наркотичні і дуже небезпечні», - підкреслив Анатолій Якименко.

Експерт зазначив, що головна відмінність від сильнодіючих препаратів і різних спазмолітиків і знеболюючих, які попали у рецептурну групу, заключається у тому, що перші можуть призвести до летальних наслідків, а останні – ні.

Популярні новини зараз
Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, ідеолог Олесь Доній провів презентацію концепції «25 сходинок» у навчальних закладах Ірпіня.

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, що потрібно робити із податками в часи війни.