Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Росіян змусять швидко попрощатися зі своїми активами в Україні. Фонд держмайна виставить на аукціон конфісковані активи Дерипаски та Ротенберга вже цього року. Йдеться про російську частину ТРЦ Ocean Plaza та завод у Миколаєві. Абсолютно здорова ініціатива Голови ФДМУ Рустема Умєрова», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, ідея конфіскувати російські активи і спрямувати кошти на потреби ЗСУ дуже вчасна. Як зазначив Олександр Качура, в Україні не повинно бути російського бізнесу, усі російські активи необхідно обов’язково конфіскувати.

«До речі, ФДМУ під керівництвом Умєрова за півроку вивів у прибутковість 45 держпідприємств, виплатив борги по зарплатам 6000 працівникам, розпочав малу приватизацію та залучив до бюджету 5,1 мільярда гривень. Виявляється, і так можна за правильного підходу», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура заявив, що путін повертає рф у часи сталінського терору: «Будь-яка людина може бути схоплена спецслужбами».

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, що потрібно робити із податками в часи війни.