Українське винахідництво суттєво допомагає фронту, а вироби військового призначення сприяють зміні ходу війни.

Головна ціль Brave Inventors — стати організованою точкою збору для винахідників та тих, хто зацікавлений у фінансуванні та підтримці виробів для армії.

Платформа для винахідників це:

Кількість учасників на платформі постійно зростає. Після анонсування сайту Brave Inventors, організатори отримали понад 100 заявок. Поступово, проходячи модерацію експертною групою, вироби потрапляють на сайт, де їх можна підтримати донатом або зв’язатися для співпраці. Підтримки та фінансування вже шукають більше 25 виробів на сайті. Серед них ударно-розвідувальні комплекси БПЛА, системи накопичення енергії, антидронові рушниці, позашляховик та багато інших українських розробок.

Brave Inventors об’єднує сторони, які зацікавленні у зміцненні оборонної спроможності України та побудові сильної країни майбутнього. Це не тільки досвідчені виробники та інвестори. Важливим проєкт буде для:

  • Розробників-початківців, які мають прототипи винаходу та шукають фінансування на виготовлення та масштабування;

  • Інвестиційних фондів та бізнес-янголів;

  • Волонтерів, які знаходяться у постійному пошуку необхідного для армії обладнання та співпрацюють з міжнародними та вітчизняними благодійними фондами та організаціями;

  • Соціально відповідальних бізнесів, компаній та підприємств, які зацікавлені у допомозі країні;

  • Громадян, які докладають зусиль у наближенні Перемоги України.

Увага до українських розробок стимулює українське винахідництво, розвиває технологічність країни та дає шанс українським виробам стати затребуваними у всьому світі. Сприяння цьому розвитку — головна місія Brave Inventors.

Сміливі створюють майбутнє! Підтримаємо фронт разом:

Підтримати винахідників донатом можна на платформі Brave Inventors.

А якщо ви маєте власний винахід та шукаєте реалізації, реєструйтесь через чат-бот BRAVE INVENTORS UA.