Нагадаю, що з 1 квітня 2023 року головний орган ООН - РАДУ БЕЗПЕКИ, яка несе відповідальність за підтримку міжнародного МИРУ і БЕЗПЕКИ очолює представник Держави-ТЕРОРИСТА.

Головування Росії триватиме один місяць і відбувається у відповідності із приписами Статуту ООН, який передбачає щомісячну ротацію Президента Ради Безпеки в алфавітному порядку назв країн-членів цієї інституції.

Нагадаю, що Рада Безпеки складається із 15 країна-членів та має 5 ПОСТІЙНИХ країн-членів: Великобританія, Китай, Росія, США і Франція та 10 непостійних: Албанія, Бразилія, Габон, Гана, Обʼєднані Арабські Емірати, Еквадор, Мальта, Мозамбік, Швейцарія і Японія.

Непостійні члени Ради Безпеки обираються за географічним принципом на дворічний термін:

- 5 - від країн Африки і Азії;

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

- 2 - від країн Західної Європи;

- 2 - від країн Латинської Америки:

- 1 - від країн Східної Європи.

Що ж чекати Україні в період цього ООНівського КВІТНЕВОГО МАРАЗМУ від керування Радою Безпеки країною-агресором, визнану такою …Генеральною Асамблеєю ООН?!

Вже маємо першу російську провокацію у вигляді, щоправда, НЕФОРМАЛЬНОГО засідання Ради Безпеки 5 квітня із онлайн-включенням виступу кримінальної злочинниці Львової-Бєлової. Велика Британія та США заблокували трансляцію цього засідання на сайті ООН, щоб не допустити «використання Росією міжнародної трибуни для поширення дезінформації та спроб захистити свої жахливі дії в Україні». А посли США, Великої Британії, Албанії та Мальти демонстративно покинули залу засідань Ради Безпеки ООН під час виступу по відео-вʼязку Львової-Бєлової.