Вся Україна продовжує працювати на перемогу наших захисників. Волонтери постійно дбають про потреби ЗСУ та передають найнеобхідніше.

Зокрема, волонтер та громадський діяч Андрій Андрєєв показав, що передав нашим захисникам нові дрони для вдалого полювання на ворога.

"Продовжуємо забезпечувати збройні сили квадрокоптерами! Два Mavic-3 придбали та передали для артрозвідки 3-го батальйону «Свобода» 4 бригади Національної гвардії України «Рубіж». Друже Володимир Назаренко, завжди радий допомогти, нехай допомагають бити ворога і якнайшвидшої перемоги нам усім!", – пише Андрій Андрєєв на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Раніше Знай повідомляв, що київський громадський діяч Андрій Андрєєв та його однодумці передали захисникам України два генератори та ударний дрон вартістю 20 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще