Про це він розповів на своєму каналі.

«Головна новина, яка вразила весь світ, полягає в тому, що російська армія бомбить російські міста. Саме так, і ніяк інакше. Не донесли вони бомбу та скинули її у Бєлгороді», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ефект бумерангу діє у дрібницях, і такі ситуації на території росії відбуватимуться й надалі. Як зазначив Дмитро Співак, тепер усім має стати зрозумілою жахлива неадекватність російського керівництва, яке в 21 столітті вирішило піти широкомасштабною війною на сусідню країну.

«Тому буде і від нас прилітати, і самовикиди будуть, щоб жителі російських міст не думали, що війна, і вибухи, і трагедії десь дуже далеко, щоб відчули, що це поряд», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Руслан Бортник пояснив, чому росія перестала завдавати ударів українській енергетиці: «Тактика провалилася».

Також Знай.ua повідомляв, що волонтерський квадрокоптер завдає страшних втрат окупантам: Андрій Андрєєв показав роботу захисників.