Про це вона розповіла на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Можна цьому навчитися, це можна і потрібно розвивати, треба завжди підвищувати своє «я», свої знання розвивати. Те, що нам дано природою, те, що нам дає вища сила, обов'язково потрібно транслювати у світ», - повідомила Анна Атаманова.

За словами тарологині, необхідно, щоб у світі зберігався оборот енергії, тому дані природою сили треба використовувати на благо суспільства. Як зазначила Анна Атаманова, якщо призначення людини – допомагати людям, то вона в жодному разі не повинна закриватися та соромитися своїх здібностей.

«Не можна відмовлятися від здібностей, тому що тоді я, наприклад, буду руйнуватися від цієї потужної енергії, потік якої на мене сходить. Тому я зобов'язана допомагати людям», – заявила Анна Атаманова.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Оля Цибульська навчила українців перекладати з «жіночої мови» на звичайну: «У житті знадобиться».

Також Знай.ua повідомляв про список діагнозів «пустушок», які навіть лікувати не потрібно: не біжіть у лікарню дарма.