Про це він розповів на своєму каналі.

«Добре, що розмова відбулася. Про що конкретно говорили близько години? З одного боку, важко передбачити та припустити, а з іншого боку, легко. Тобто тут подвійна історія така. Зрозуміло, що президент Зеленський презентував укотре свою позицію, позицію України», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Зеленський вкотре нагадав Сі Цзіньпіну під час телефонної розмови про українську формулу миру, про вихід на кордони 1991 року та компенсацію росією збитків, яких вона завдала Україні, про гарантії безпеки в майбутньому та інші пункти нашої формули миру.

«Що міг сказати Сі Цзіньпін? Ну з офіційного, він сказав, що треба закінчувати війну і що потрібен тільки мир, іншого шляху немає, тому що в ядерній війні, мовляв, не буде переможців. Далі все зрозуміло, гарні дипломатичні слова. Ще один важливий офіційний аспект – спецпредставник з'являється в Україні», – заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, науковець Микола Дорошко розповів про головну проблему українського дипломатичного фронту.

Також Знай.ua повідомляв про НАТО чи Рамштайн: Микола Томенко розповів, хто сьогодні більше наближає Україну до перемоги.