Про це він розповів на каналі «Політика і світ».

«Яке місце займає сьогодні Україна у світі? Я б сказав, що центральне, тому що йде війна в центрі Європи, іде війна величезної росії проти, здавалося б на перший погляд, невеликої України. У порівнянні з росією, Україна дійсно невелика, але на сторону України став весь демократичний світ», - повідомив Олег Березюк.

За словами політаналітика, якщо проаналізувати всі процеси, які зараз відбуваються у світі, то можна зробити висновок, що йде війна між демократією та автократією. Як зазначив Олег Березюк, зараз іде змагання за те, яка все ж таки політична система є більш конкурентоздатною.

«Ну і коли говоримо про війну, війна ж не просто так виникає. Сьогодні ми бачимо, що йде війна де-факто і де-юре між Україною та росією, але в цій війні беруть участь практично всі країни світу. По суті, це Третя світова війна», - заявив Олег Березюк.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, науковець Микола Дорошко розповів про головну проблему українського дипломатичного фронту.