Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

«Що передбачає законопроект про відпустки для військовослужбовців №8313? Відпустка 60 робочих днів для демобілізованих захисників та захисниць. На період такої відпустки державне грошове забезпечення на рівні середнього розміру зарплати під час проходження служби», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, такі зміни, зокрема й відпустка, необхідні українським захисникам для того, щоб після військової служби мати можливість адаптуватися й повернутися в цивільне життя. Як зазначив Олександр Качура, у той же час виникають потреби щодо вирішення й певних побутових питань.

«Наприклад, побути із родиною, завітати на роботу, де зберігалося місце, закрити бюрократичні питання у військкоматі. Держава має бути вдячна тим, хто її зберіг та продовжує щодня захищати!» - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, українським водіям доведеться частіше "передавати" на права: що приготували в Раді.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що українським пенсіонерам додадуть до виплат від 400 до 800 гривень: індексація тут ні до чого.