Про це вона розповіла на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Людина з самого народження усвідомлює свою дхарму, що вона має робити в цьому житті і навіщо вона має це робити. Якщо в людини є певний шлях, то як би вона не хотіла, її веде доля. Що б вона не робила, у якій галузі б не розвивалася, у неї все буде летіти з рук до тих пір, поки вона не стане на шлях духовної практики», - повідомила Любов Завальнюк.

За словами езотерика, таким людям, які наділені даром ясновидіння, допоможе відчути своє призначення в житті лише доля. Усі ясновидці, як зазначила Любов Завальнюк, проходять певну трансформацію від самого народження.

«Це виражається у важких хворобах, виражається в нерозумінні соціуму. От вони по-іншому відчувають цей соціум, вони по-іншому відчувають природу, вони по-іншому дивляться на одну й ту ж проблему», - заявила Любов Завальнюк.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, шаманка Сейраш попередила про радісні новини: «Готуються жести доброї волі».

Також Знай.ua повідомляв, що тарологиня Ірина Клевер показала найближче майбутнє: «Аплодувати будуть стоячи».