«Наша команда активно взаємодіє з партнерами-благодійниками, які надають гуманітарну та воєнну допомогу з перших місяців російського повномасштабного вторгнення в Україну», – коментує керівник IC Construction Роман Панасюк.

«Виконали величезний обсяг робіт на замовлення благодійних фондів. Ми сумлінно ставимося до наших обов’язків, тому всі проекти чітко доводимо до запланованого результату

На кінець 2022 року після виконання всіх замовлень фондів ми офіційно задекларували як прибуток всі наявні на той момент кошти на рахунку компанії – такими є податкові правила», – зазначив Роман Панасюк. – «Оскільки допомога компанії благодійним організаціям ніколи не мала на меті фактичне отримання прибутку, наявні кошти було спрямовано на забезпечення нагальних військових та гуманітарних потреб».

Зокрема, компанія спрямувала 1,7 млн гривень на підтримку Збройних Сил України. На 2,5 млн гривень для ГУР придбано необхідне обладнання – 18 тепловізійних прицілів та 110 глушників). 3,6 млн гривень пішло на придбання шести дронів для ССО. Для військових підрозділів було придбано зарядні станції, тепловізори, інше обладнання та амуніцію.

Крім того, IC Construction підтримала проекти благодійного фонду «Все для перемоги» з ремонту автівок для гуманітарних та воєнних потреб.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Ми продовжимо і надалі спрямовувати всі вільні кошти на гуманітарні та воєнні потреби нашої країни. Горді з того, що кошти проектів, спрямованих на підтримку України, було використано за призначенням – для наближення Перемоги України!», – сказав Роман Панасюк.