Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, воєнний стан в Україні може тривати до нашої перемоги, але виникає питання, скільки може тривати війна. Звісно, констатує ідеолог, є версії і про 2-3 тижні, і про 2-3 місяці, але він особисто вважає, що до смерті путіна, яка може відбутися як завтра, так і через 15 років. Як він підкреслює, скільки житиме путін, стільки триватиме війна, потому що він ненажерний садист.

«А як щодо виборів? У Конституції України чітко сказано, що під час воєнного стану вибори не проводяться. І у нас йде пролонгація від Верховної Ради за поданням президента на продовження воєнного стану. І це логічно, бо триває війна, нас бомблять. І от з’явилася заява керівника Парламентської Асамблеї Ради Європи Тіні Кокса, що вибори потрібно проводити у будь-якому разі, незалежно від того, що можуть бути проблеми, вибори можуть бути не ідеальними», - розповідає Олесь Доній.

Експерт пояснює, що в цій заяві йдеться про те, що все в наших руках, але і неодноразово підкреслюється, що демократія – це надзвичайно важлива річ, тому, якщо ми хочемо бути частиною Європи, ми про це не повинні забувати.

«Зрештою, нагадаю, що 7-а сходинка у концепції «25 сходинок до суспільного щастя» звучить як «Вчись обирати». Нам треба вчитися обирати. А коли відбудуться вибори, це наше з вами право, це не легкий вибір, але давайте про це вже почнемо мислити. Ми не повинні давати все на відкуп фашистській росії, щоб вона визначала, коли ж у нас має відбутися демократія», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.