Росія вже півтора роки тероризує населення України але з кожним днем рішучість та опір тільки зростають. Як і допомога нашим захисникам, як від Заходу так і від волонтерів.

Зокрема, волонтер та громадський діяч Андрій Андрєєв підтвердив ставлення населення до террору росіян - мотивація допомагати захисникам тільки збільшується.

"На фоні постійних обстрілів зростає мотивація допомагати нашим військовим! Придбали з дружиною для Департаменту контррозвідки СБУ 34 спеціальні телефонні засоби зв’язку, які необхідні для виконання службових завдань на лінії зіткнення. Працюємо далі!", – пише Андрій Андрєєв.

Раніше Знай повідомляв, що київський громадський діяч Андрій Андрєєв та його однодумці передали захисникам України два генератори та ударний дрон вартістю 20 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще