2023 рік продовжує випробувати бізнеси на міцність. Проте, попри складнощі, які принесла в наше життя війна, українські компанії продовжують плідно працювати. І як результат - отримують визнання від клієнтів та бізнес спільноти.

Meest China - сервіс викупу та доставки товарів з Китаю - переможець премії «Бренд Року» 2023 в категорії "Логістика" в номінації "Народне визнання".

«Бренд року» - це всеукраїнський бізнес конкурс, що визначає найкращі українські компанії з 2000 року. Оцінка здійснюється на підставі маркетингових досліджень за п'ятьма компонентами бренду:

- ступінь популярності бренду

- лояльність до бренду

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

- відповідність бренду

- ідентифікація бренду

- присутність бренду

Головний журі конкурсу - споживач. Тільки від користувачів залежить, кого вважатимуть найкращим Брендом! Переможці номінацій є для споживачів вже чимось більшим, ніж просто товаром або послугою.

Meest China допомагає купувати товари безпосередньо у китайських виробників з перевіркою та підтримкою у Китаї. Компанія має власний великий склад в Гуанчжоу та досвід роботи більше 15 років. Перед відправкою можна замовити додаткові послуги, такі як перевірка товару, посилене пакування, фотозвіт, та найголовніше – консолідація (можливість об'єднати товари від різних продавців в одну посилку). Доставка з Китаю до України здійснюється авіа транспортом (10-12 днів), або морем (45-50 днів). Для комерційних вантажів (більше 30 кг / дорожче 150 євро) Meest China здійснює доставку з Китаю «під ключ», з митним очищенням та всіма необхідними документами для офіційного продажу товарів в Україні.

З початку повномасштабного вторгнення Meest China першою відновила доставку з Піднебесної. І за цей час впровадила ряд нових послуг для своїх клієнтів. Частину прибутку, який отримує компанія, регулярно різними способами перенаправляє на допомогу ЗСУ. Забезпечує доставку з Китаю необхідних товарів та періодично закуповує і передає необхідну техніку для української армії.

Meest China висловлює велику вдячність за визнання досягнень та результатів її діяльності. Компанія продовжує і надалі працювати для своїх клієнтів, розвиваючи та покращуючи свій сервіс.

Усі клієнти, які продовжують користуватися сервісом Meest China, роблять свій внесок у наближення перемоги та розвивають український бізнес!