Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«У Сполучених Штатах на 3 тисячі доларів ніхто навіть не звертає уваги, ніхто не сплачує з цих грошей жодних податків. Є багато країн, де самозайняті особи взагалі ніде не реєструються і нічого не сплачують. Тобто рівень доходу, з якого починається реєстрація і сплата податків, має бути досить високим», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, коли людина в Україні отримує якусь мінімальну заробітну плату в 6-10 тисяч гривень, то просто немає сенсу обкладати ці гроші ще додатково податком. Як зазначив Павло Себастьянович, не потрібні касові апарати, не потрібен контроль за такими незначними коштами.

«Самозайнятість – це про рівень добробуту, це не про сплату податків. Я думаю, що в Україні податки мають сплачуватися десь з 10 тисяч гривень, до 10 тисяч не обкладати жодним податком», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Длігач розповів про економіку майбутнього: «Такої кількості людей не потрібно».

Також Знай.ua повідомляв, що українцям готують ще один тарифний «сюрприз»: віддавати за комуналку доведеться ще більше.