Тут всі славлять нашу чесну владу Києва, яка скасувала чергову закупівлю авто за бюджетні кошти. Щоправда, фанати місцевої влади забувають нагадати, що Кличко і Київрада зайняли таку "принципову" позицію після нищівної критики киян. І тут якось забулося, що рішення оновити автопарк влади Києва в часи війни ухвалили за згоди ВСІХ партій Київради. А тепер розпочалася піар-війна на тему:

хто першим ініціював відміну авто-тендеру і запропонував передати наші 20 мільйонів на пріоритетний напрям захисту столиці - автобазу КМДА?!

Для легковірних і наївних киян нагадаю, що в бюджеті-2023 ВСІ владні і типу опозиційні фракції міськради передбачили лише для секретаріату Київради…МІЛЬЯРД 22 мільйони наших бюджетних гривень і ще майже 500 мільйонів на апарат КМДА.

Та що там Київ, коли все славне і нове чиновництво воюючої України за бюджетні кошти купує пиво, організовує шоу-концерти, мандрує світом і шукає вишуканих кулінарів… та водночас вимагає собі рідним збільшення зарплат і премій!

Вже 2 рік я зі своїми колегами пропонуємо і вимагаємо від Уряду ЖОРСТКОГО МОРАТОРІЮ на час ВІЙНИ на бюджетні закупівлі для всіх: від офісу президента до найменшої ОТГ та комунального підприємства.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ніяких щомісячних премій, мільйонних виплат для наглядових рад, утримання 13 заступників мерів, 9 заступників міністра чи ректора, закупівлі нових авто і планшетів, будівництва нових фонтанів і островів розваг, фінансування власних медіа та реклами, відміну бюджетного фінансування партій…бо ВІЙНА.

Саме тому простому народу, який потерпів від військового злочину російської орди на Каховській греблі, влада компенсує аж 5 тисяч гривень?! Бо, мовляв, теж ті гроші під час війни?!

Але поки є так як є:

народ воює, волонтерить і працює,

а владна еліта вчить народ, як треба воювати, волонтерити і працювати та не забуває при цьому забезпечувати собі гідну зарплату і премії одночасно з понтами за народні гроші!