Народний депутат Олександр Дубинський опублікував реакцію на матеріали, які почали з'являтися нещодавно зі згадуванням його прізвища. Сам нардеп вважає, що вони мають замовний характер і пояснив, що жодним чином не впливають на комунальні заклади столиці чи Київської області.

"Вимушений відреагувати на серію замовних матеріалів, в яких згадується моє прізвище у зв'язку зі зміною керівництва КНП КОС «Київська обласна лікарня». області Київська обласна лікарня - це медична установа комунальної форми власності, вона так і називається "КНП - комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради". Будь-які зміни, призначення та звільнення в комунальних підприємствах це прерогатива власника - Київської обласної ради, до якої я також не маю стосунку, так як працюю в іншій раді – Верховній", – уточнює народний депутат.

Також Олександр Дубинський упевнений, що подібна активність пов'язана з масштабними розкраданнями в самій лікарні з подальшою спробою уникнути відповідальності.

"Замовні матеріали, що розміщуються, через помийних «активістів» і помийні телеграм-канали пов'язую з масштабними розкраданнями менеджменту лікарні, який тепер намагається зберегти посади та уникнути відповідальності, для чого витрачає вкрадені у лікарні грошей (а це десятки тисяч доларів) на чорний піар. З хайпом на моєму прізвищі: кого цікавить те, що відбувається в якійсь обласній лікарні, до тих пір, поки до її назви не припишуть відому особистість? Усім же, хто дійсно цікавиться тим, що відбувається в КНП КОС «Київська обласна лікарня», рекомендую ознайомитися зі зверненням трудового колективу до власника лікарні - Київської обласної ради: у ньому співробітники лікарні звинувачують головного лікаря КНП КОС «Київська обласна лікарня» Ігоря Кучму у неналежному , через що медперсонал не отримує зарплати Наскільки мені відомо, Київська обласна рада проводить фінансову перевірку КНП КОС «Київська обласна лікарня» і вже виявив низку махінацій та порушень менеджменту», – пояснює Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще