Про це він розповів на своєму каналі.

«Московська область була атакована п'ятьма безпілотниками, міноборони росії пише, що нібито їх усіх збили. Хоча насправді місцеві сайти та телеграм-канали говорять про інше. Там виття, що нібито в населеному пункті Кубинка, що знаходиться десь за 50 кілометрів від москви, потрапили в будівлю на території військової частини», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, населений пункт Кубинка цікавий тим, що там знаходиться військовий аеродром та центр показу авіації. Як зазначив Борис Тизенгаузен, на цьому аеродромі базуються «Російські витязі» та група «Стрижі», там стоять різні літаки.

«Але й це не найцікавіше. У Кубинці базується 45 бригада спецпризначення ВДВ. Це та сама бригада, завданням якої було в перші години вторгнення взяти Гостомель під контроль», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Новий штраф стане несподіванкою: українців попередили, скільки грошей готувати Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Залишився тиждень: життя кардинально зміниться
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, де пропав суворікін і що це все означає: «Мета цих впливів – боротьба за владу».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому ЗСУ зараз повільно просуваються: «Дивно вимагати якихось великих успіхів».