Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Вони хочуть це зробити, щоб контролювати всі грошові перекази у країні. Я поки не знаю жодної країні, де би це було повністю. Де гарно це працює, я можу сказати, це Сінгапур, це Нідерланди, але залишається готівка, ти можеш нею користуватися», - розповідає Георгій Біркадзе.

До того ж, запитує він, хіба ми вже відцифрували всю країну, хіба всі наші бабусі та дідусі мають телефони і можуть ними електронно розраховуватися? На думку експерта, зараз не варто займатися такими речами, хоча саму ідею можна реалізувати через років 10, хай навіть 5, але не зараз, коли ми у стані війни.

«Давайте, поки ми воюємо з недругом, не розкидуватися грішми, а цінувати кожну копійку, щоб не було у наших хлопців такого, що вони щось не отримують. Я вважаю, що нам сьогодні потрібно збирати все, що ми маємо, і передавати на передову, щоби здобути перемогу», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мельник пояснила, що наша душа може змінити свій рух через гармонійне ставлення, обнулення свого матеріального життя або фізичні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як НАТО може зупинити російсько-українську війну.