Про це він розповів на своєму каналі.

«Скоро саміт НАТО. Говорять, що будуть сюрпризи, але я в них не вірю. Все одно не буде головних сюрпризів: нас цього року не візьмуть до НАТО, не визначать для нас чітку дату, коли Україну візьмуть до НАТО. А решта – це таке собі», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, під час саміту НАТО буде підписано якусь програму чи меморандум про надання Україні зброї, фінансової допомоги, допомоги у модернізації армії. Але, як зазначив Дмитро Співак, поки що питання щодо вступу України до НАТО не стоїть.

«Звичайно, скажуть, що двері відчинені, і Україна буде в НАТО, але спочатку Україна має перемогти. Тому я не чекаю жодних сюрпризів на саміті НАТО», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина повідомив, що вихід на кордони 1991 року не забезпечить нам перемогу у війні: «Будемо дуже розчаровані».

Також Знай.ua повідомляв, що Євген Рибчинський дав прогноз на перемогу України у війні: «У мене є дата».