Про це він розповів у своєму блозі.

«пригожин зовсім не хоче закінчуватися: армія у нього є, гроші у нього, як і раніше, є. А з Центральноафриканської Республіки, 4 ордени якої виявили у нього на знаменитому кітелі, прилетіли кілька бортів літаків із військовими, з чвк «вагнер». Тобто чвк «вагнер», підрозділи Центральноафриканської Республіки піднялися в повітря і полетіли до москви», - розповідає Михайло Шейтельман.

За його словами, у російських ЗМІ це пояснили тим, що були переговори з Центральноафриканською Республікою, керівництво країни заявило, що їм немає різниці, які це будуть підрозділи, їх можна замінити на інші, тому «вагнер» полетів до москви.

Також експерт зазначає, що з різних чуток російська влада не виконала якихось вимог пригожина. А тепер, продовжує він, ми бачимо, що в білорусь пригожин із вагнерівцями не збирається, тим самим він, як і раніше, тримає в напрузі центральну владу і нікуди не розсмоктується, не самоліквідується, ще й обіцяє нові перемоги. Можливо, розмірковує політтехнолог, йдеться про новий бунт.

«Смішно, скажете ви, але історія спочатку повторюється у вигляді трагедії, а потім у вигляді фарсу. У випадку з пригожинським заколотом перша частина була фарсом, а ось друга вже може виявитися чимось значно серйознішим, тоді ми подивимося. Тоді пригожин вирішуватиме, хто заслужив світло, а хто заслужив упокій», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак розповів, як кремль нав'язав Грузії свою політику.

Також Знай.ua писав про те, що Олександр «Фортуна» розповів, навіщо росія обстрілює свої території.