Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Фундамент (ред. – влади) тріснув, незалежно від того, домовилися вони чи це на якийсь час. Фундамент тріснув, конфлікти залишилися всередині, вони ненавидять один одного, путін втратив функцію арбітра. Це він створив пригожина, фінансував його і не діяв, коли там була війна між пригожиним і шойгу, довів ситуацію до заколоту, це путін, він автор проблеми», - пояснює Дмитро Гудков.

Як він наголошує, бунт пригожина говорить про те, що концепція путіна розділяй і пануй більше не працює, а подібні конфлікти рано чи пізно ще спалахнуть, тріщина тільки збільшуватиметься. До того ж, нагадує політик, є явний конфлікт між силовиками та кадирівцями, між ФСО та Міноборони, між пригожиним і всіма іншими.

«У якийсь момент це все просто трясе всю цю систему, хитатиме її. У якому вигляді це з'явиться знову, ми просто дізнаємося. Це може виявитися по-різному», - робить висновок Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Хто в першу чергу отримає повістки В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Уткін пояснив, що Україна майбутнього має мати найсильнішу армію, потужну економіку та розвивати високе мистецтво.

Також Знай.ua писав про те, що Ступак розповів, коли чекати на наступний масований ракетний обстріл.