Про це повідомив керівник волонтерського штабу Артур Палатний. Під час контрнаступу захисникам потрібно більше нашої допомоги, наголосив він.

"Вже понад 500 днів Україна відстоює свою незалежність і право залишатися вільною демократичною державою. На передовій і в тилу чинимо спротив намаганням агресора загнати нас під путінську диктатуру. Наші героїчні захисники йдуть у контрнаступ і все активніше женуть ворога з нашої землі. І ми маємо також збільшити допомогу тим, хто виконує найважчу роботу – на передовій", - зазначив Артур Палатний.

Він повідомив, що ці дрони можна використовувати і для розвідки, і для знищення ворога.

"На запит 72-ї бригади імені Чорних Запорожців "Українська команда" передає ще одну партію безпілотників нашим захисникам. Під час нашого контрнаступу це дуже важлива зброя, яка рятує життя і допомагає нищити ворога. Ці дрони допоможуть нашим хлопцям вести розвідку та коригувати вогонь. А завдяки системі скиду ще й влучно доставлять розплату оркам", - наголосив керівник волонтерського штабу.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше "Українська команда" передала 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців партію дронів, позашляховик Mitsubishi, дуже дефіцитну в Україні гуму для позашляховиків Hummer та інші потрібні речі. Також повідомлялося, що після підриву росіянами Каховської ГЕС "Українська команда" передала херсонцям 20 тонн гуманітарної допомоги. А загалом за час війни передала військовим підрозділам та цивільним українцям, що постраждали від війни, більш ніж 1000 тонн допомоги на суму понад 200 млн грн.