Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, президент Зеленський на саміті НАТО зробив усе правильно, він розумів, що Україна не піде звідти з порожніми руками, але все одно тиснув, аби ми отримали якомога більше.

«Я впевнений, що наступного року у Вашингтоні буде історичний документ, тоді нам запропонують чітко, у які терміни і як Україна буде вступати в НАТО», - стверджує Георгій Біркадзе.

Як зазначає експерт, те, що нам обіцяють забезпечувати зброєю 10 наступних років, нам обіцяють програму і безпеку, яку має Ізраїль, дуже важливо, адже в Ізраїля одна з найкрутіших армій і чи не найкраща зброя.

«Як економіст хочу нагадати, що ВВП G7 – 58%, а 2,3% - у росії. Тому неможливо їм виграти цю війну, нам потрібно тільки допомагати. У мене не було ніяких рожевих окулярів і я не думав, що може статися так, що зараз хтось піде воювати. Нам потрібне єдине – надавайте нам вчасно зброю, крапка, нам більше нічого не потрібно», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що допоможе ЗСУ завоювати ініціативу на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, у якому насправді стані бомбосховища в Україні.