Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я не знаю, чому багато хто в медійному просторі стурбований долею кадирівців. Я думаю, що після того, як вони стояли в пробці і так поспішали, як Чіп та Дейл, на допомогу путіну, виручити його від цього перевороту пригожина, вони так і не доїхали і залишились у пробці», - зазначає Олександр Мусієнко.

На його думку, про цю тему не треба турбуватися, оскільки кадирівські підрозділи не вносять чогось такого на поля битви, що різко змінює бойову обстановку. І навіть там, додає експерт, де вони з'являються, нічого кардинально не змінюється.

До того ж, зазначає гість програми, кадирівці не часто з'являються у районах активного ведення бойових дій, вони розташовуються у ближньому тилу і виконують роль загородзагону. За його словами, є свідчення того, що російські командири наказують серйозно накривати вогнем усі війська, які не наступають, а відходять назад.

«От і функція, зокрема, кадирівських підрозділів. На полі бою якихось результатів це не дає, тобто це ніяк не змінює характеру бойових дій. Я можу сказати, що за певними напрямками ті ж підрозділи «Шторм Z» воюють краще, це саме міоноборонівські, набрані з зеків, їх більш-менш підготували, хоча й багато хто з них у полон здається. Тому будуть вони (ред. – кадирівці) чи не будуть, це на перебіг бойових дій не впливає», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Левда розповів, чи може Каховське водосховище перетворитися на пустелю.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, що допоможе ЗСУ здобути ініціативу на фронті.