Про це він розповів на своєму каналі.

«Монополія Сполучених Штатів Америки на ухвалення всіх рішень на нашій земній кулі добігає кінця, і зараз формується біполярний світ. І ось вони (країни НАТО – Ред.) пишуть у комюніке кілька пунктів, присвячених Китаю та росії, що, значить, амбіції Китаю суперечать інтересам НАТО», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, в НАТО також звернули увагу на те, що зв'язок Китаю з росією загрожує інтересам Альянсу. Як зазначив Дмитро Співак, саме тому НАТО не зачиняє дверей для спілкування з Китаєм.

«Не даремно полетіла до Китаю міністерка фінансів, яка намагається про щось домовитися. Наприклад, щоб БРІКС не перейшов на юані чи якусь іншу спільну валюту, бо тоді похитнеться монополія долара», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог-міжнародник Олександр Краєв пояснив, коли Україна стане членом НАТО: «Нас візьмуть».

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Постернак розповів, чи може Україна сьогодні посилитись завдяки іншим союзам, окрім НАТО.