Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як підкреслює експерт, ми маємо справу з терористами, з терористичною країною, а всі ці розмови про касетні боєприпаси, F-16, вступ до НАТО, ядерну зброю – це обхідні маневри, і щодня з'являються нові такі розмови. Зокрема, додає він, зараз говорять про бомбардування Одеси та супровід українських суховантажів НАТОвськими кораблями.

«Які кораблі, які кораблі НАТОвські? Знову домовлятися, щоб Ердоган домовився з путіним про якусь іншу угоду? Босфор і Дарданелли контролює Туреччина, а Ердоган ніколи не пропустить жодних військових кораблів через них, тому що вони у його владі, чим він володіє абсолютно законно, абсолютно за правилами. І він не пускає нікого до Чорноморського басейну, там же стільки мін, все заміновано. Навіщо цей обхідний маневр?», - розмірковує Гаррі Табах.

На думку військового, все це – розмови про симптоми, треба говорити про хворобу, а не думати, як домовитись із терористами. Як він пояснює, навіть якщо щодо зернової угоди ми домовлялися з ООН і Туреччиною, це все одно домовленість з рф, адже, якщо ти купуєш Ford у дилера, ти все одно купуєш його у Ford. Тому, стверджує гість програми, це все обхідні, все для того, щоб ми зараз дискутували на ці теми, а не на те, що дійсно важливо.

«Треба говорити про хворобу, про країну-терористку, яку очолює головний терорист. Домовлятися з ними марно, будуть там кораблі НАТО чи не будуть, просунувся фронт на кілометр чи ні, взяли це маленьке поселення чи ні, що вже як рік відбувається в Бахмуті – це все ні. Потрібно лікувати хворобу, треба вирізати ракову пухлину, а приймати аспірин при пухлині не допоможе. Тому світова спільнота на чолі з Україною зобов'язана прибрати цю пухлину, вирізати», - підсумовує Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, що корупції під час війни не має бути, тому не можна замовчувати скандали.

Також Знай.ua писав, що Чаленко прокоментував саміт росія-Африка.