Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Наші чиновники і корупціонери, депутати ніколи не змиряться із тим, що депутатство не приноситиме їм якихось привілеїв. Це як керівництво державної податкової служби, яке їде святкувати День народження у Відень. Тобто вони не розуміють, а навіщо вони на такій посаді, якщо не можуть поїхати у Монако, у Відень, на Мальдіви, як Арістов, жити у Відні і на Кіпрі, як Холодов», - пояснює Сергій Іванов.

Тим не менш, констатує публіцист, зараз їх усіх половили, але вони й не розраховували на те, що про їхні відпочинки ніхто не дізнаються. Як пояснює гість програми, коли людина розраховує на те, що хтось чогось не дізнається, вона все-таки боїться, вона не хоче цього, вона не прагне цього, а їм було просто чхати, вони ж усі перетинали державний кордон, показуючи свої ксиви.

На його думку, Україні доведеться все ж таки ввести спецрежим у контексті корупції, надати тимчасові виняткові повноваження для НАБУ, для СБУ, можливо, створити на їхній базі якийсь новий тимчасовий орган. Як згадує публіцист, так робили у 90-ті роки, був експеримент, щоправда, суттєва помилка була в тому, що їх не ліквідували потім, вони самі стали розсадниками корупції.

«А зараз можна створити, і обов’язково за корупцію потрібно давати довічне, тоді, я думаю, це зможе якимось чином трішечки все зрушити. Тому що, вибачте, не може сидіти Арістов у парламенті, не може сидіти Дубінский у парламенті, не може Бужанський бути у парламенті, і багато-багато хто ще», - підкреслює Сергій Іванов.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що вдаритися кінчиками шпаг після змагання з фехтування замість того, щоб тиснути на руки, це нормальна практика.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів про саміт миру в Саудівській Аравії.