Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«У 2015 році я вирішив зробити революцію світогляду, поїхати по регіонах і спробувати пояснити людям, що проблема не в землі, не в кліматі, не в інституціях, проблема в нас. Було би класно, легко і приємно сказати, що політики – це марсіани, от вони прилетіли з Марсу і нас колонізували, або це якісь ляхи, москалі, жидомасони, тоді ми знаємо, кого бити. Найжахливіше розуміти, що морально-етичні виродки є частиною суспільства», - пояснює Олексій Толкачов.

Зараз же, стверджує експерт, у нас деформована мораль і етика, тому що після розвалу Радянського Союзу нічого суспільству не запропонували і суспільство саме нічого не народило. Тому, розповідає гість програми, він і намагався донести людям, що проблема не у владі, а у суспільстві, бо саме із суспільства виходять представники влади.

Як він пояснює, людина, яка не виконує своє призначення, не реалізовує свій потенціал, у житті від Всесвіту, від Бога може отримати копняка під зад. Інколи, продовжує футуролог, це загибель близьких і рідних, інколи це болісне розлучення, повний крах бізнесу, переосмислення цінностей, інколи онкологія або дійсно смертельна хвороба. Якщо ж людина не помирає, а виживає, підкреслює експерт, то вона змінюється, переходить у зовсім інший стан.

«Я бачив, що в України є фантастично крута місія, в України є один із наймасштабніший і найпотужніших сьогодні потенціалів у світі, а ми нічого не робимо, ми просто сидимо і, як діти, бавимося в пісочниці, ми сваримося, ми обираємо, ми когось критикуємо. Та скільки ж можна?», - підсумовує Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хмара розповів, як стрес через війну сьогодні впливає на українців.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла про надбавку до пенсії для догляду.