Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку гостя програми, українцям потрібно підняти рівень своєї культури вдячності, подяку потрібно висловлювати. Зокрема, зазначає він, у американців є День подяки, у євреїв є практика ділитися із тим, хто потребує, а у нас немає нічого такого. Тому, розповідає футуролог, у нього є велика мрія, щоб до 24 серпня, коли мільйони українців вийдуть на площі по всьому світу, вони вийшли зокрема і з меседжами подяки всьому світу.

«Практика подяки може бути неймовірно ефективною. На жаль, у нас уже є інцидент із Великобританією, зараз розгоряється інцидент із Польщею, це дуже погано. Але українці якраз можуть почати дякувати і за прихисток, і за допомогу, і за відкриті кордони, і за виплати, і за зброю, і за все», - зазначає Олексій Толкачов.

Зокрема, пояснює експерт, вся допомога, яку отримує Україна, - це не просто від урядів інших країн, це їхні бюджети, які наповнюють громадяни своїми податками. А відтак, констатує він, ми ми маємо дякувати безпосередньо полякам, латвійцям, естонцям, німцям, британцям, американцям, навіть же ж із Пакистану їхали снаряди.

«І дуже прикро мені бачити, коли українці кажуть, що їх не підтримують у Європі. Ми багато підтримки отримали, але треба навчитися дякувати. Не почнемо дякувати – нас за 2-3 місяці так далеко пошлють із нашою війною і нашим подвигом, що ми захлинемося», - попереджає Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи зможе Саудівська Аравія послабити вплив рф на глобальний Південь.

Також Знай.ua писав про те, що Хмара розповів, у чому складнощі стрільби.