Загалом в межах цього збору придбано вже близько 150 дронів-камікадзе для захисників.

Про це повідомив у Facebook керівник "Української команди" Артур Палатний.

"В межах великого збору на дрони-камікадзе "Українська команда" закупила вже близько 150 FPV-дронів для наших захисників, на які донатили тисячі українців. Раніше ми вже передавали дрони-камікадзе багатьом підрозділам. Зараз ми передали чергову партію одному з підрозділів розвідки на передову, щоб вони могли нищити ворога ще ефективніше", - заявив Палатний.

Він відзначив, що ці універсальні керовані дрони можуть піднімаються на висоту до 1 кілометра і летіти зі швидкістю до 100 км/год. Кожен з них піднімає понад 1 кілограм вибухівки.

"Вже найближчим часом наші хлопці будуть передавати "привіти" ворогу завдяки цим дронам-камікадзе. Кожен дрон обладнаний гарною камерою та може нести більше кілограма вибухівки. Камери передають зображення в режимі реального часу, що дозволяє нашим бачити позиції ворога як на долоні. Дрони влучно доставляють окупантам вибухівку", - наголосив Артур Палатний.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів
Показати ще