Про це вона розповіла на своєму каналі.

«ТЕС та ТЕЦ отримали пошкодження обладнання майже на 30 мільярдів гривень, але аварійно-відновлювальні роботи виконали лише на 482 мільйони гривень. Виявляється, що відновили лише 2%», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, у Національній комісії з енергетики заявляють, що відновлювальні роботи на ТЕС та ТЕЦ становлять менше ніж 2% від усіх пошкоджень. Як зазначила Ельвіра Кириленко, в «Укренерго» говорять про 7%, але все одно цей показник далекий від максимуму.

«Якщо перекладати простою мовою, нам просто кажуть, що опалювальний сезон під загрозою зриву. Мережі «Укренерго» постраждали на 9,6 мільярдів гривень, а відновили їх лише на 681 мільйон гривень, тобто на ці 7%», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, в Україні прогнозують зростання цін на продукти через європейські норми: що чекає на споживачів.

Також Знай.ua повідомляв про зиму без світла: як змінилися ціна та попит на генератори.