Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, коли ми говоримо про міцну економіку Німеччини, Нідерландів, Данії, то чомусь ніколи не замислюємося над тим, які податки там сплачують люди. Отже, констатує він, економіка цих країн справді міцна, тому що вони сплачують податки, і єдине, що відрізняє нас від них, це те, що там їх сплачують всі, а у нас – ні.

«Я вважаю, що 100% нам потрібно зменшувати податки, але я це говорив, коли не було війни. Сьогодні це неможливо зробити, просто неможливо», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Зараз же, констатує експерт, ми повинні відновлювати економіку України, а для цього потрібно дійсно всім сплачувати податки, водночас зменшувати їх зараз аж ніяк не вдасться. Також він зазначає, що ми обов’язково повинні звертати увагу на те, аби правила були однакові для всіх і працювали всі однаково, тобто, щоб люди знали, що, заробивши 100 мільярдів, треба заплатити 20%, заробивши 100 гривень, треба також заплатити 20%.

«Правила і справедливість – це першочергово. Я підтримую, щоб обов’язково податки знизили, коли прийде час. Був би я керівником країни, я би це зробив, але я вважаю, що це потрібно було зробити до 24 лютого», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як змінити законодавство, щоб перемогти корупцію.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен припустив, чи готують вагнерівці провокацію.