Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін це зробив чи хтось інший, намагаючись підставити, але в результаті путін зміцнив своє становище всередині російської еліти. Це практично факт, тому що після недореволюції пригожина, його заколоту заговорили всередині російських еліт про слабкість веж кремля», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, всі тоді думали про те, чи справді путін пробачить пригожину військовий переворот усередині росії, його спробу повалити владу. Як зазначив Дмитро Співак, після вибуху літака всі питання відпали, всім стало все зрозуміло.

«Зважаючи на все, якщо не станеться нічого надприродного, поки зрозуміло, що всі можливі конкуренти путіна розбіглися», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Краєв розповів, чи влаштують вагнерівці другий марш справедливості на москву.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, чому вбивство пригожина точно не можна вважати імітацією: «Удар за вказівкою путіна».