Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи у вересні ми зможемо наносити карколомні удари по позиціях у тилу ворога?

Так, по москві також, і по тулі. Дронами.

Ми зможемо знищити їхній військовий потенціал, який добиває нас із неба? Я говорю про літаки.

Я думаю, що так. І по флоту ще буде удар, і по Кримському мосту, і по воєнним базам, там же літаки. Так, буде. Дуже активно з вересня буде. У вересні ще й якась авіабаза зруйнується.

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

пригожин живий чи мертвий?

Мертвий 100%. Я про це говорила 7 місяців тому, мені чітко показало, що буде смерть у повітрі, чітко показало, просто так би не показало.

А всі ці заяви, які роблять різні політики? Чому вони це роблять? Чому вони так хочуть воскресити пригожина?

Напевно, тому, що все-таки десь у підсвідомості у кожного сидить, що хочуть путіна скинути, це й так зрозуміло. Справа тут не у жалості, а в тому, що кожен із них втрачає величезну кількість грошей, кожного дня на їхніх рахунках мінус мільярди доларів, рублів, не знаю.

Зрозуміло, що кожен із них потайки мріє, щоби пригожин був живим, тому що, як не крути, але це єдина людина, яка змогла хоч якось піти проти путіна. Це єдина людина, яка змогла це зробити. Це не дурна була людина і він прекрасно розумів, що це може погано закінчитися. Тому кожен із них просто мріє, щоби пригожин був живий.

Чи буде недобитий «вагнер» проситися по підтримку до нашого Буданова?

Я думаю, що «вагнер» не до Буданова по підтримку буде проситися, мені чомусь здається, що «вагнер» буде з російськими генералами.

Як повідомляв Знай.ua, Пасинкова повідомила, що у близькому майбутньому Україну чекають зміни в органах влади.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, як Ватикан причетний до російських провокацій у Польщі.