Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У нас стоїть питання системної помилки сприйняття реальності. Ми в Україні дійсно можемо жити в умовах ведення війни нескінченно довго за умови правильної організації тилу», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, тилом мають займатися не військові, його повністю організовують політики. Як зазначив Олександр Новохатський, тільки чесні й відповідальні політики, які зацікавлені в перемозі України, зможуть правильно організувати тил.

«Треба просто пам’ятати, що військові можуть виграти битву або можуть отримати перемогу на театрі військових дій за умови, що політики забезпечать їх зброєю, оснащенням, їжею і навченими військовими», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, які питання зараз треба обговорювати: «Є речі, на яких треба було акцентувати увагу».

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович розповів, що не так із нашою владою: «Потрібно все по-іншому зробити».